Inel cu ametist pret

Vezi care sunt preturile pentru un inel cu ametist. Alege dintr-o varietate de modele de inele de logodna cu ametist si diamante.

Prețul unui inel cu ametist poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi calitatea și dimensiunea ametistului, materialul în care este montat inelul, designul și reputația brandului sau bijutierului.

Ametistul este o piatră prețioasă de culoare violetă, iar prețul său poate varia în funcție de gradul de claritate, culoare și dimensiune. În general, ametisturile cu o culoare mai intensă și o claritate mai ridicată vor avea un preț mai mare.

De asemenea, materialul în care este montat inelul va influența și el prețul final. Inelele pot fi realizate din diferite metale prețioase, cum ar fi aurul (14k sau 18k), argintul sau platină.

Prețurile inelelor cu ametist pot începe de la câteva zeci de dolari pentru inele simple, cu ametisturi de dimensiuni mici sau calități inferioare. În cazul inelelor mai elaborate, cu ametisturi de dimensiuni mai mari și calități superioare, prețurile pot ajunge la câteva sute sau chiar mii de dolari.

Pentru a obține un preț exact pentru un inel cu ametist, este recomandat să consultați mai multe bijuterii sau să explorați magazinele online specializate pentru a compara prețurile și a găsi o opțiune care să se încadreze în bugetul dumneavoastră.

Asigurați-vă că solicitați informații detaliate despre caracteristicile ametistului, cum ar fi caratajul, culoarea și claritatea acestuia, pentru a vă asigura că alegeți un inel cu ametist autentic și de calitate. Consultați un bijutier profesionist pentru a obține sfaturi și asistență în alegerea inelului potrivit și în stabilirea bugetului corespunzător.

Inelele de pe aceasta pagina isi cauta cumparator: Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, Inel aur alb cu ametist, Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU AMETIST SI DIAMANTE, Inel aur alb 18k cu ametist si diamante, Inel aur alb cu ametist, Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU AMETIST SI DIAMANTE, Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, Inel aur alb cu ametist, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU AMETIST, Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, Inel aur galben cu ametist, Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, .
Pretul minim pe aceasta pagina este de 1290 lei si cel maxim de 4090 lei.
Te-ar putea interesa si: Inele de logodna speciale |
Google Code for Remarketing Tag