Inel cu rubin pret

Vezi preturi pentru inele de logodna cu rubin si diamante. Alege modelul dorit de inel cu rubin si afla ce pret are.

Prețul unui inel cu rubin poate varia în funcție de mai mulți factori, precum calitatea, dimensiunea și tăietura rubinului, materialul în care este montat inelul, designul și reputația brandului sau bijutierului.

Rubinul este o piatră prețioasă de culoare roșie intensă, cunoscută pentru frumusețea și simbolismul său. Prețul rubinului este influențat de caratajul acestuia, calitatea culorii, claritatea, tăietura și originea.

Rubinele de dimensiuni mari, cu o culoare intensă și o claritate superioară, vor avea un preț mai ridicat. Originea rubinului poate influența și ea prețul. Rubinele de calitate superioară, cum ar fi cele din Burma (Myanmar), sunt considerate cele mai prețioase.

Materialul în care este montat inelul cu rubin va contribui și el la prețul final. Inelele pot fi realizate din aur (14k sau 18k), argint, platină sau alte metale prețioase.

Prețurile inelelor cu rubin pot începe de la câteva sute de dolari pentru inele simple, cu rubine de dimensiuni mici sau calități inferioare. În cazul inelelor cu rubine de dimensiuni mai mari și calități superioare, prețurile pot ajunge la câteva mii sau chiar zeci de mii de dolari.

Pentru a obține un preț exact pentru un inel cu rubin, este recomandat să consultați mai multe bijuterii sau să explorați magazinele online specializate pentru a compara prețurile și a găsi o opțiune care să se încadreze în bugetul dumneavoastră.

Asigurați-vă că solicitați informații detaliate despre caracteristicile rubinului, cum ar fi caratajul, culoarea, claritatea și tăietura acestuia, pentru a vă asigura că alegeți un inel cu rubin autentic și de calitate. Consultați un bijutier profesionist pentru a obține sfaturi și asistență în alegerea inelului potrivit și în stabilirea bugetului corespunzător.

Inelele de pe aceasta pagina isi cauta cumparator: Inel aur alb 14k cu rubin si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU RUBIN, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb cu rubin, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU RUBIN, Inel aur alb 14k cu rubin si diamante, Inel aur galben cu rubin si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU RUBIN, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU RUBIN SI DIAMANTE, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb 18k cu rubin si diamante, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb cu rubin, Inel aur galben cu rubin, Inel aur alb 14k cu rubin si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU RUBIN , INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU RUBIN, Inel aur alb 14k cu rubin si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU RUBIN, Inel aur alb 14k cu rubin si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU RUBIN SI DIAMANTE, Inel aur galben cu rubin, Inel aur alb cu rubine, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU RUBIN, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb cu rubin, Inel aur galben cu rubin, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb 14k cu rubin si diamante, .
Pretul minim pe aceasta pagina este de 1150 lei si cel maxim de 4790 lei.
Te-ar putea interesa si: Inele de logodna la reducere |
Google Code for Remarketing Tag