Inel cu safir pret

Alege modelul dorit de inel cu safir la pret avantajos. Iti oferim numeroase modele de inele de logodna cu safir si diamante. Vezi cat costa!

Prețul unui inel cu safir poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi calitatea, dimensiunea și tăietura safirului, materialul în care este montat inelul, designul și reputația brandului sau bijutierului.

Safirul este o piatră prețioasă de culoare albastră, însă poate exista și în alte culori, cum ar fi roz, galben, verde sau chiar incolor. Prețul safirului depinde în mare măsură de caratajul său, calitatea culorii, claritatea și tăietura.

Safirurile de dimensiuni mai mari, cu o culoare intensă și o claritate superioară, vor avea un preț mai ridicat. De asemenea, originea safirului poate influența prețul. Safirurile din anumite locații, cum ar fi Kashmir, Burma sau Sri Lanka, sunt considerate mai rare și mai valoroase.

Materialul în care este montat inelul cu safir va afecta și el prețul final. Inelele pot fi realizate din aur (14k sau 18k), argint, platină sau alte metale prețioase.

Prețurile inelelor cu safir pot începe de la câteva sute de dolari pentru inele simple, cu safire de dimensiuni mici sau calități inferioare. În cazul inelelor cu safire de dimensiuni mai mari și calități superioare, prețurile pot ajunge la câteva mii sau chiar zeci de mii de dolari.

Pentru a obține un preț exact pentru un inel cu safir, este recomandat să consultați mai multe bijuterii sau să explorați magazinele online specializate pentru a compara prețurile și a găsi o opțiune care să se încadreze în bugetul dumneavoastră.

Asigurați-vă că solicitați informații detaliate despre caracteristicile safirului, cum ar fi caratajul, culoarea, claritatea și tăietura acestuia, pentru a vă asigura că alegeți un inel cu safir autentic și de calitate. Consultați un bijutier profesionist pentru a obține sfaturi și asistență în alegerea inelului potrivit și în stabilirea bugetului corespunzător.

Inelele de pe aceasta pagina isi cauta cumparator: Inel aur alb cu safir, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU SAFIR, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb 14k cu safir si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU SAFIR SI DIAMANTE, Inel aur alb 14k cu safir si diamante, Inel aur galben cu safir, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU SAFIR, Inel aur galben cu safir, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb 14k cu safir si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU SAFIR SI DIAMANTE, Inel aur alb 14K cu safir si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU SAFIR, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU SAFIR, Inel aur alb 14k cu safir si diamante, Inel aur galben cu safir, Inel aur galben cu safir, Inel aur galben 14k cu safir si diamant, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb 14k cu safir si diamante, Inel aur alb 14k cu safir si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU SAFIR SI DIAMANTE, .
Pretul minim pe aceasta pagina este de 1150 lei si cel maxim de 4790 lei.
Te-ar putea interesa si: Inele de logodna cu multe pietre |
Google Code for Remarketing Tag