Inel cu smarald pret

Afla cat costa un inel cu smarald. Iti oferim numeroase modele de inele de logodna cu smarald si diamante.

Prețul unui inel cu smarald poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi calitatea, dimensiunea și tăietura smaraldului, materialul în care este montat inelul, designul și reputația brandului sau bijutierului.

Smaraldul este o piatră prețioasă de culoare verde intensă, cunoscută pentru frumusețea și unicitatea sa. Prețul smaraldului este influențat de caratajul acestuia, calitatea culorii, claritatea, tăietura și originea.

Smaraldurile de dimensiuni mari, cu o culoare intensă și o claritate superioară, vor avea un preț mai ridicat. Originea smaraldului poate influența și ea prețul. Smaraldurile de calitate superioară, cum ar fi cele din Columbia, sunt considerate cele mai valoroase.

Materialul în care este montat inelul cu smarald va contribui și el la prețul final. Inelele pot fi realizate din aur (14k sau 18k), argint, platină sau alte metale prețioase.

Prețurile inelelor cu smarald pot începe de la câteva sute de dolari pentru inele simple, cu smaralde de dimensiuni mici sau calități inferioare. În cazul inelelor cu smaralde de dimensiuni mai mari și calități superioare, prețurile pot ajunge la câteva mii sau chiar zeci de mii de dolari.

Pentru a obține un preț exact pentru un inel cu smarald, este recomandat să consultați mai multe bijuterii sau să explorați magazinele online specializate pentru a compara prețurile și a găsi o opțiune care să se încadreze în bugetul dumneavoastră.

Asigurați-vă că solicitați informații detaliate despre caracteristicile smaraldului, cum ar fi caratajul, culoarea, claritatea și tăietura acestuia, pentru a vă asigura că alegeți un inel cu smarald autentic și de calitate. Consultați un bijutier profesionist pentru a obține sfaturi și asistență în alegerea inelului potrivit și în stabilirea bugetului corespunzător.

Inelele de pe aceasta pagina isi cauta cumparator: INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU SMARALD SI DIAMANTE, Inel aur alb 14k cu smarald si diamante, Inel aur alb cu smarald, Inel aur alb cu smarald, Inel aur alb cu smarald, Inel aur alb 14k cu smarald si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU SMARALD, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU SMARALD SI DIAMANTE, Inel aur galben cu smarald, Inel aur alb 14k cu smarald si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU SMARALD, Inel aur alb 14k cu smarald si diamante, Inel aur alb cu smarald, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU SMARALD SI DIAMANTE, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU SMARALD, Inel aur galben cu smarald, Inel aur galben cu smarald si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU SMARALD, Inel aur alb cu smarald, Inel aur alb 14k cu smarald si diamante, Inel aur galben cu smarald, Inel aur alb 14k cu smarald si diamante, Inel aur galben cu smarald si diamante, Inel aur galben cu smarald, Inel aur alb 14k cu smarald si diamante, Inel aur alb 14k cu smarald si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU SMARALD, Inel aur alb cu smarald, Inel aur galben cu smarald, Inel aur alb 14k cu smarald si diamante, .
Pretul minim pe aceasta pagina este de 1150 lei si cel maxim de 4990 lei.
Te-ar putea interesa si: Inele de logodna 1 Martie |
Google Code for Remarketing Tag