Inele cu diamant


Inelele de logodna cu diamant sunt dedicate femeilor ce prefera eleganta si clasicul evenimentului important din viata lor. Puteti alege modelul potrivit, de care va veti bucura intreaga viata, fiind simbolul dragostei si daruirii.

Farmecul inelului de logodna cu diamant este simbolul iubirii desavarsite! Pentru o iubire unica si pretioasa inelul de logodna cu diamante veritabile este cea mai indicata optiune.
Diamantul este o piatra pretioasa care cristalizeaza in sistemul cubic și poate atinge duritatea maxima (10) pe scara Mosh, scara care permite evaluarea duritatii relative a unor materiale, cu precadere a nemetaleleor. Ea se bazeaza pe capacitatea unui material de a fi zgariat sau de a zgaria alt material. Duritatea variaza insa in funtie de gradul de puritate a cristalului. Denumirea de diamant provine din limba franceza “adams” ce se traduce prin : de neinvins, indestructibil.

Masa diamantului este exprimata in carate, un carat corespunzand cu 0,200 grame. Caratul are ca subdiviziune "punctele". Asfel 1 carat este format din 100 de puncte.

Criteriile evaluarii diamantelor sunt 4C ( dupa intialele cuvintelor din limba engleza):
1.Greutate (carate)
2.Culoare (color)
3.Taietura (Cut)
4.Claritate (clarity),

In functie de culoare diamantele sunt impartite in urmatoarele doua categoii: incolore (colorless) si colorate (fancy). Cele mai des folosite sunt diamantele incolore.
Diamantele de culori speciale "Fancy", fanteziste, sunt foarte rare. Claritatea unui diamant face referire la gradul de impuritati pe care il poate avea un diamant studiat cu ochiul liber sau cu ajutorul unei lupe. Cu cat are mai putine impuritati cu atat diamantul este mai valoros.
Taietura indica modul cum este taiat diamantul, influenteaza cum se va refracta lumina prin el si ii confera stralucirea speciala.
Diamantul care va fi slefuit cu fatete multe se numește briliant (Brillant) si este cel mai uzual intalnit.Draga mea [Poti scrie aici numele ei],

În timp ce stau aici, cu stiloul în mână, inima mea este plină de o dragoste copleșitoare pentru tine. Cuvintele nu pot exprima pe deplin profunzimea emoțiilor mele, dar sper că această scrisoare să servească drept mărturie a conexiunii profunde pe care o împărtășim și a promisiunii pe care doresc să o fac.

Astăzi, vă scriu despre un simbol al iubirii noastre, un semn de angajament care transcende timpul și spațiul – inelul cu diamant de logodnă. Această capodoperă mică și strălucitoare reprezintă amploarea devotamentului meu și a dorinței mele de a-mi petrece restul zilelor alături de tine.

Când mă gândesc la diamante, văd reflexe ale eternității, așa cum dragostea noastră se întinde pe întinderea timpului. Asemenea fațetelor unui diamant, relația noastră a fost modelată și perfecționată de nenumărate momente de bucurie, râsete și chiar provocări care nu au făcut decât să întărească legătura dintre noi. Am înfruntat furtunile împreună, iar dragostea noastră a apărut de nesfăcut, ca diamantul care rezistă timpului.

Strălucirea diamantului îmi amintește de lumina pe care o aduci în viața mea. Zâmbetul tău luminează până și cele mai întunecate colțuri ale sufletului meu, iar râsul tău dansează ca o mie de diamante strălucitoare, umplându-mi lumea de bucurie și căldură. Cu fiecare privire către inelul cu diamant, îmi amintesc de strălucirea din ochii tăi și de felul în care îmi faci inima să fluture cu o singură atingere.

Așa cum diamantele sunt rare și prețioase, dragostea noastră este o comoară pe care o țin cu drag. Este o iubire unică, irepetabilă și cu totul incomparabilă. Ca și diamantul, ești unul la un miliard, o bijuterie rară care mi-a transformat viața cu prezența ta. Sunt uluit de persoana incredibilă care ești și de cât de fără efort mă faci o versiune mai bună a mea.

Dar, dincolo de frumusețea sa fizică, inelul cu diamant înseamnă o promisiune - o promisiune de a fi alături de tine în toate suișurile și coborâșurile vieții, de a te susține și de a te înălța în orice efort și de a te prețui cu o iubire neclintită. Simbolizează angajamentul pe care mi-l asum de a fi partenerul tău, confidentul tău și cel mai mare avocat al tău. Cu acest inel, îți ofer inima și mâna mea, jurând să te iubesc și să te onorez până la sfârșitul timpurilor.

Pe măsură ce pornim împreună în această călătorie, lasă inelul de logodnă cu diamant să fie o amintire constantă a profunzimii dragostei mele pentru tine. Să fie un simbol al viselor noastre comune, al angajamentului nostru neclintit și al speranței noastre nemărginite pentru un viitor plin de fericire și aventuri comune.

Draga mea, în timp ce îți ofer acest inel cu diamante de logodnă, sunt plin de recunoștință pentru dragostea pe care am construit-o, amintirile pe care le-am creat și momentele care urmează. Tu ești sufletul meu pereche, partenerul meu și cel mai bun prieten al meu și sunt mai mult decât binecuvântat să te am în viața mea.

Totdeauna și întotdeauna,
[Numele tău]

Google Code for Remarketing Tag