Inele cu diamante si pietre pretioasePentru momentul mult asteptat, va oferim o gama variata de modele de inele. Printre optiuni se numara atat modelul clasic de inel cu un diamant, cat si combinatia de diamant cu o alta piatra pretioasa. Fiecare inel este deosebit, iar calitatea marca Pretiosa asigura utilizarea de lunga durata in conditii foarte bune.
Inelele cu diamante si pietre pretioase sunt destinate femeilor care au un adevarat cult pentru bijuterii frumoase si unice. Cu o estetica deosebita, utilizate pentru infrumusetarea bijuteriilor, alegerea pietrelor pretioase va da un plus de unicitate personalitatii persoanei care o va purta.
Pietre pretioase utilizate frecvent sunt: diamantul, rubinul, safirul si smaraldul.

Rubinele cu nuante de la rosu intens la rosu roz sunt aproape la fel de dure ca diamantele. A oferi un inel cu aceasta piatra pretioasa demonstreaza adevarata iubire, fericire si dragoste.

Safirul dispune de o stralucire deosebita cu diferite nuante de albastru, violaceu, verde, galben. Culoare eleganta, safirul reprezinta noblete, echilibru si spirit puternic.

Smaraldul Culoarea verde a smaraldului exprima prosperitate, relaxare, fidelitate si voie buna. Smaraldul este in armonie cu persoanele gratioase, cu o sensibilitate deosebita si celor care denota inteligenta.

Ametistul, considerata piatra lunii Februarie, are culori diferite, de la nuante de lila pana la mov inchis. Un caracter sincer, candoare si delicatete sunt doar cateva substantive ce te pot convinge sa alegi ametistul.

Perla, sideful, coralul, chihlimbarul sunt variante de succes, care pot fi incrustate in inele deosebite, acestea fiind ornamente de natura organica.
Google Code for Remarketing Tag