Inele de aur ieftine

Cauti inele de aur ieftine? Aici gasesti zeci de modele de inele de logodna realizate din aur alb si aur galben la preturi mici.

Alege modelul dorit: fie cu diamant, fie cu o piatra pretioasa, fie cu una semipretioasa.

Iti punem la dispozitie atat inele cu o singura piatra, de tip Solitaire, fie inele cu 3 pietre - Three Stone, fie cu pietre care impodobesc sina inelului - Eternity.

Alegerea este a ta! Ofera inelul ideal femeii iubite!

Inelele de pe aceasta pagina isi cauta cumparator: INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU DIAMANT, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu rubine, Inel aur alb 14k cu diamant 0.04ct, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb 14k cu safir si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU RUBIN , Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU RUBIN, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU DIAMANT, Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, Inel aur alb 14k cu diamant 0.04ct, Inel aur alb 14k cu diamant 0.06ct, Inel aur alb 14k cu diamant 0.04ct, Inel aur alb 14k cu diamant 0.06ct, Inel aur galben cu safir_roz, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU DIAMANT, Inel aur alb 14k cu diamant 0.04ct, Inel aur alb 14k cu rubine, Inel aur alb cu ametist, Inel aur alb cu diamant, Inel aur galben cu rubine, Inel aur galben cu citrin, .
Pretul minim pe aceasta pagina este de 940 lei si cel maxim de 1450 lei.
Te-ar putea interesa si: Inel de logodna diamant negru |
Google Code for Remarketing Tag