Inele de logodna 1 Martie

Cele mai frumoase inele de logodna pentru ziua de 1 Martie sunt adunate aici. Inelele de logodna sunt realizate din aur alb si aur galben.

Gasesti modele impodobite cu diamante sau pietre pretioase, precum rubine, safire, smaralde, ametiste sau chiar diamante negre.

De asemenea, gasesti si pietre semipretioase, precum topaz, citrin, safir roz, safir alb, tanzanit si altele.

Daca iti doresti un inel deosebit, poti apela la serviciile noastre de design personalizat. Scrie-ne pe [email protected] si arata-ne modelul pe care ti-l doresti.

Inelele de pe aceasta pagina isi cauta cumparator: Inel aur alb cu safir, Inel aur galben cu safir_galben, Inel aur alb 14k cu diamant 0.08ct, Inel aur galben cu smarald, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU SAFIR, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU DIAMANTE, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU DIAMANT, Inel aur alb 14k cu diamant negru si diamante, Inel aur alb cu topaz_blue, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU DIAMANTE, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU SMARALD SI DIAMANTE, Inel aur alb 14k cu diamante, Inel aur galben cu safire, Inel aur alb 14k cu diamante, Inel aur alb 14k cu diamant 0.12ct, Inel aur alb 14k cu ametist si diamante, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb 14k cu rubin si diamante, Inel aur alb 14k cu diamant 0.06ct, .
Pretul minim pe aceasta pagina este de 1040 lei si cel maxim de 4990 lei.
Te-ar putea interesa si: Inele de logodna finute |
Google Code for Remarketing Tag