Inele de logodna aur 14k

Intra si vezi inele de logodna realizate din aur 14K. Alege inelul de logodna dorit realizat din aur alb si aur galben 14K

Inelele de logodnă realizate din aur 14k (carate) reprezintă o alegere populară pentru cuplurile care caută eleganță și valoare într-o bijuterie deosebită. Aurul 14k este un aliaj format din 58,3% aur pur și 41,7% alte metale, cum ar fi cuprul, argintul și zincul. Această combinație conferă aurului 14k o durabilitate și rezistență superioară în comparație cu aurul pur 24k, care este moale și mai predispus la zgârieturi.

Inelele de logodnă din aur 14k oferă o strălucire caldă și distinctă. Nuanța lor galbenă intensă conferă o notă de lux și rafinament inelului. Aurul 14k este adesea preferat datorită echilibrului său între calitate și preț. Fiind mai rezistent decât aurul pur, inelele din aur 14k oferă o durabilitate mai mare și pot rezista mai bine în timp, fiind o investiție pe termen lung.

O altă opțiune populară în ceea ce privește inelele de logodnă din aur 14k este aurul alb. Aurul alb este obținut prin adăugarea unor metale albe, precum nichelul sau paladiul, în aliajul de aur. Rezultatul este un inel de logodnă cu o nuanță alb-argintie, care oferă un aspect elegant și modern. Aurul alb 14k este adesea acoperit cu un strat subțire de rodiu pentru a-i conferi un aspect lucios și pentru a proteja inelul de oxidare și decolorare.

Inelele de logodnă din aur 14k pot fi realizate într-o varietate de designuri și stiluri, de la inele clasice cu piatră centrală de diamant până la inele mai elaborate, cu detalii intricate sau pavate cu pietre prețioase. Aceste inele pot fi personalizate în funcție de preferințele individuale, iar aurul 14k oferă o versatilitate în realizarea diferitelor stiluri și modele.

Prețurile inelelor de logodnă din aur 14k pot varia în funcție de dimensiunea și calitatea pietrelor prețioase utilizate, de designul inelului și de marcă. Este important să se aleagă un bijutier de încredere și să se efectueze o cercetare amănunțită înainte de a face o achiziție. Un inel de logodnă din aur 14k reprezintă o alegere atemporală și valoroasă, care va străluci și va aduce bucurie în viața voastră ca și cuplu.

Inelele de pe aceasta pagina isi cauta cumparator: Inel aur alb cu ametist, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb cu diamant, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu diamant, Inel aur galben cu diamante, Inel aur alb cu smarald, Inel aur galben cu diamant, Inel aur galben cu diamant, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu diamant 0.15ct si diamante, Inel aur alb cu diamant, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu ametist, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu diamant 2.00mm, Inel aur alb cu safir_alb, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu diamant, Inel aur galben cu smarald, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu diamant 0.20ct si diamante, Inel aur alb cu rubin, Inel aur galben cu diamante, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu rubin, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu diamant, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu safir_galben, Inel aur alb cu smarald, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb cu safir_alb, Inel aur alb cu diamant, .
Pretul minim pe aceasta pagina este de 990 lei si cel maxim de 6290 lei.
Te-ar putea interesa si: Inel cu diamant pret |
Google Code for Remarketing Tag