Inele de logodna aur 18k

In cautare de modele de inele de logodna din aur 18K? Aici gasesti inele realizate din aur alb si aur galben, impodobite cu pietre pretioase si semipretioase.

Vezi produsele de mai jos si alege ceea ce iti place!

Iar atunci cand comanzi inelul dorit si il adaugi in cos, nu uita sa bifezi aur de 18K. Noi il vom realiza pentru tine asa cum il doresti!


Inelele de logodnă din aur 18k reprezintă eleganța și rafinamentul în cea mai pură formă. Făurite dintr-un aur de cea mai înaltă calitate, aceste inele sunt simboluri ale iubirii durabile și ale angajamentului etern.

Aurul 18k este cunoscut pentru conținutul său ridicat de aur pur, fiind format din 75% aur și 25% alte metale precum cupru, argint sau paladiu. Această combinație conferă inelelor de logodnă aur 18k o rezistență sporită și o strălucire remarcabilă.

Fiecare detaliu al inelelor de logodnă aur 18k este realizat cu grijă și atenție. Designurile lor pot fi variate, de la modele clasice și atemporale până la creații moderne și inovatoare. Fie că optați pentru un inel solitar simplu sau pentru un model mai complex, aurul 18k adaugă o notă de lux și prestanță fiecărei bijuterii.

Culorile aurului 18k variază de la nuanțe mai deschise, precum aurul alb și aurul roz, până la aurul galben strălucitor. Această diversitate de culori vă permite să alegeți inelul care se potrivește cel mai bine stilului și personalității persoanei iubite.

Inelele de logodnă aur 18k sunt opțiuni durabile și de înaltă calitate. Aurul este un metal prețios care rezistă trecerii timpului și păstrează strălucirea și frumusețea sa de-a lungul anilor. Așadar, un inel din aur 18k devine nu doar un simbol al iubirii voastre, ci și o investiție pe termen lung.

Atunci când alegeți un inel de logodnă aur 18k, puteți fi sigur că ați ales un obiect de o frumusețe atemporală și de o calitate superioară. Aceste inele vor fi purtate cu mândrie și admirație, simbolizând iubirea și angajamentul vostru într-un mod remarcabil.

Indiferent de stilul preferat sau de designul ales, inelele de logodnă aur 18k sunt opțiuni splendide pentru a marca momentul unic al logodnei. Aceste bijuterii strălucesc cu eleganță și distincție, aducând o notă de lux și rafinament în povestea voastră de dragoste.

Deci, când căutați inelul perfect pentru logodnă, inelele de logodnă aur 18k merită să fie luate în considerare. Acestea sunt simboluri prețioase ale iubirii voastre și vor fi amintiri prețioase care vor dăinui de-a lungul vieții voastre împreună.


Inelele de pe aceasta pagina isi cauta cumparator: Inel aur alb 14k cu diamant 0.06ct, Inel aur alb 14k cu safir si diamante, Inel aur galben cu diamante, Inel aur galben cu smarald, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb cu ametist, Inel aur galben cu ametist, Inel aur alb 14k cu diamant 0.12ct, Inel aur galben cu tanzanit, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb 14k cu diamant 0.08ct, Inel aur alb 14k cu diamant 0.04ct, Inel aur alb 14k cu diamante, Inel aur galben cu peridot, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu safir, Inel aur galben cu rubin si diamante, Inel aur alb cu topaz_blue, Inel aur alb cu ametist, Inel aur galben cu safir, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu ametist, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb 14k cu diamant 0.06ct, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU RUBIN, Inel aur galben cu diamante, Inel aur alb 14k cu diamante, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb cu safir_galben, Inel aur alb cu safir_alb, Inel aur alb cu smarald, Inel aur alb 14k cu rubin si diamante, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb cu ametist, INEL REALIZAT DIN AUR GALBEN 14K CU DIAMANT, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU DIAMANT, .
Pretul minim pe aceasta pagina este de 1040 lei si cel maxim de 2550 lei.
Te-ar putea interesa si: Inele de logodna poze |
Google Code for Remarketing Tag