Inele de logodna modele noi

Interesat de modele de inele de logodna modele noi? Vezi modelele puse in vanzare.

Există mereu modele noi și inovatoare de inele de logodnă care apar pe piață, adaptate tendințelor și preferințelor actuale. Iată câteva exemple de modele noi de inele de logodnă:

Inel cu bandă subțire și diamant solitar: Aceasta este o alegere clasică și minimalistă, în care un diamant solitar este amplasat elegant pe o bandă subțire din aur alb sau aur roz. Acest design simplu și elegant pune în valoare frumusețea diamantului și se potrivește perfect celor care apreciază aspectul atemporal.

Inel cu design floral: Modelele de inele de logodnă inspirate de natură, cu flori și elemente florale delicate, sunt în tendință în ultima vreme. Aceste inele adaugă un sentiment romantic și un aspect artistic, utilizând detalii subtile și pietre prețioase pentru a crea o bijuterie uimitoare.

Inel cu montură pavé: Montura pavé este caracterizată prin încastrarea diamantelor mici în bandă, creând un efect strălucitor și luxos. Acest tip de inel oferă un aspect sclipitor și rafinat, iar diamantele pavé pot însoți un diamant central mai mare sau pot fi utilizate ca decorativ.

Inel cu design geometric: Modelele de inele de logodnă cu forme geometrice, cum ar fi pătrate, triunghiuri sau hexagoane, sunt tot mai populare. Aceste inele oferă un aspect modern și contemporan, aducând o notă de originalitate și individualitate în designul bijuteriei.

Inel cu bandă împletită: Inelele de logodnă cu bandă împletită sunt elegante și adaugă un aspect texturat inelului. Aceste inele pot fi realizate din aur alb, aur roz sau platină și pot include și pietre prețioase în împletitură, cum ar fi diamante sau safire.

Acestea sunt doar câteva exemple de modele noi de inele de logodnă. În lumea bijuteriilor, există o mare diversitate de opțiuni și fiecare bijutier poate crea modele unice și personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră. Atunci când căutați un inel de logodnă, puteți explora magazinele de bijuterii, atât fizice, cât și online, pentru a găsi inelul perfect care să reflecte stilul vostru și sărbătorească iubirea și angajamentul vostru.

Inelele de pe aceasta pagina isi cauta cumparator: Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb cu ametist, Inel aur alb cu rubin, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu diamant, Inel aur galben cu ametist, Inel aur alb cu safir, Inel aur galben cu rubin, INEL REALIZAT DIN AUR ALB 14K CU DIAMANTE, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu safir_alb, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb cu diamante, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu safir_roz, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb cu diamant, Inel aur galben cu diamant, Inel aur alb cu safir, Inel aur alb cu rubin, Inel aur alb cu diamant, Inel aur alb cu ametist, .
Pretul minim pe aceasta pagina este de 1040 lei si cel maxim de 5290 lei.
Te-ar putea interesa si: Inele barbati |
Google Code for Remarketing Tag